Jubileumsby-fotokonkurranse

I anledning Bergens 950 års-jubileum arrangerer Bergen Sentrum AS, Amatørkulturrådet, Bekkalokket Fotoklubb og Postkortsamlere i Vest Jubileumsby- fotokonkurranse.

Konkurransen er åpen for alle – og man trenger ikke være profesjonell fotograf for å delta. Ta et bilde med tema: «Typisk Bergen» (#-tag «Bergen950Typisk» og bli med! Det er allerede kåret en vinner for «Vår i Bergen» (se nederst) og «Sommer i Bergen»

Les mer om fotokonkurransen her.

Premie: Vinnerbildene blir trykket opp på 950 eksklusive postkort som kommer i salg, bl.a fra oss (se detaljer nedenfor). Vinneren får også et byGAVEKORT verdi kr. 950.

Se video her:

Jubileumspostkort

Bestill postkort nå, og få dem fritt tilsendt når siste kort er trykket en gang i høst. Foreløpig et det planlagt 4 konkurranser, med et postkort hver gang. Om dette slår an, kan det bli flere – evt også illustrerte postkort.

Bestill 4 kort, til sammen kr 100, porto inkludert – eller kr 25 per enkeltkort. Disse blir nummererte (n av 950), der dere som bestiller får samme nummer i serien på alle kortene. Send bestilling på antall serier til piv@postkort.club – og sikre deg en eller flere av de 950 seriene.

Husk å oppgi navn, adresse og evt Epost-adresse.

Vinner «Vår i Bergen»

Se ordfører i Bergen, Marte Mjøs Persen og Anna Torsen Takle med vinnermotivet. Bekkelokket Fotoklubb valgte ut 10 bilder av totalt 1.300 til juryen, som hadde en vanskelig oppgave å velge en vinner blant 10 gode motiver.

I tillegg til hos PIV, kan du kjøpe dem hos disse utsalgsstedene: «Nilsen på Bryggen» og «Fløistuen butikk og kafé». Bestiller du hos PIV, får du dette og kommende 3 (eller flere) kort tilsendt med samme nummer.

SOLNEDGANG I SKIVEBAKKEN: Vinnerbildet for første fotokonkurranse -«Vår i Bergen». Bildet er tatt i Skivebakken. Bilde: Anna Thorsen Takle

 

Bakside med nummerering, opplisting av alle som bidrar til fotokonkurransen – og selvsagt navnet på fotografen. Dette er et skikkelig samleobjekt – så send bestillingen din med en gang!