Auksjoner

Siste auksjon:
Vårauksjon 01.04.20

Ved referanser eller link fra eksterne web-sider kan følgende adresse brukes for å gå direkte til Auksjonssidene:
http://www.postkort.club/auksjonskataloger

Neste auksjon:

Vårauksjonen avholdes onsdag 1.april 2020. Innleveringsfrist er 10.januar. Ønsker du å sende inn objekter, send disse til klubbens adresse. Er du i tvil om objektene blir antatt, send på forhånd en oversikt over hva du tenker å levere inn, gjerne med scans – til auksjon@postkort.club

PIV avholder to store auksjoner i året

PIV avholder 2 store medlemsauksjoner årlig med + 550 objekter hver gang, en om våren og en om høsten. Alle objektene er avbildet i en auksjonskatalog i A4-format, og sendes ut til alle medlemmer. Auksjonen baserer seg på skriftlige bud fra medlemmene, samt bud fra salen.

Innlevering av objekter til kommende auksjoner

Medlemmer kan levere inn kort til våre kommende auksjoner, og disse sendes til klubbens postadresse: Postkortsamlere i Vest, Postboks 965, 5808 Bergen.

Ønsker du å ta med kort til auksjonen, så ikke vent for lenge med å sende dem til oss da vi har en begrensning for hovr mye vi kan ta med. Klubbens auksjonsutvalg går gjennom innsendte kort og kort som tilfredsstiller krav til kvalitet, motiv og medlemmenes interesser blir tatt med.  Se ellers auksjonsbetingelser.

Auksjonskataloger og resultatlister

Auksjonskatalogene legges ut på denne siden, med klikkbare bilder. Så snart resultatlisten foreligger, blir den også lagt ut her. Auksjonen baserer seg på skriftlige bud bud fra medlemmene, samt bud fra salen.

Kvalitetsvurdering av objektene

Vi har inndelt postkortene på våre auksjoner i disse kvalitetsgraderne:

1. Feilfrie, rene, brukte eller ubrukte kort.
2. Meget bra kvalitet
3. Normal kvalitet – ingen sjenerende defekter
4. Mindre defekter
5. Større defekter

 

 

%d bloggere like this: